Vluchten naar Alicante

prijzen vanaf 103 €
01 jul 08 jul Vertrek
Vliegtickets van
Nederland
naar
Alicante
Eindhoven
10 feb (zo)
Transavia Airlines
Rechtstreekse vlucht
Alicante
13 feb (wo)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
103 €
Eindhoven
24 sep (ma)
Ryanair
Alicante
11 okt (do)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
107 €
Eindhoven
17 nov (za)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
Alicante
21 nov (wo)
Transavia Airlines
Rechtstreekse vlucht
109 €
Eindhoven
07 jan (ma)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
Alicante
21 jan (ma)
Transavia Airlines
Rechtstreekse vlucht
115 €
Eindhoven
21 sep (vr)
Ryanair
Alicante
25 sep (di)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
116 €
Prijsbewaker
Verspil geen tijd.
Laat de aanbiedingen jou vinden.
{{alert.msg}}

Snele uitleg - vlieg tot Alicante

Goedkope vliegtickets naar Alicante

Alicante

Bent u op zoek naar vliegtickets voor een last minute vakantie naar Alicante in Spanje? Wilt u goedkope vliegtickets of goedkope vluchten zodat u uw budget maximaal kunt besteden tijdens uw stedentrip of zonvakantie in deze Spaanse stad? Gebruik dan het internet om Goedkope vliegtickets naar Alicante te vinden. Spanje blijft een populaire bestemming dus zult u vele aanbieders van goedkope tickets vinden.

Alicante in de Spaanse Valencia regio is een ideale bestemming voor een goedkope vakantie of een weekendje weg. De regio staat vooral bekend om z’n milde klimaat en vele sinasappelboomgaarden. Maar op het reisbureau kunnen ze u, ongetwijfeld, helemaal voorlichten over wat u kunt doen en zien in- en rondom Allicante. Want laat er geen verwarring over bestaa; Alicante heeft ontzettend veel te bieden.

Ga daarom vandaag nog uw vakantie boeken. Verdiep u in de mogelijkheden, bezoek het reisbureau of surf het internet over. Omdat veel Nederlanders de winter doorbrengen in Spanje, vliegen er vele chartermaatschappijen vanaf de verschillende vliegvelden in ons land. Dagelijks vliegen van Eelde verschillende vliegtuigmaatschappijen rechtstreeks naar Alicante. U kunt echter ook een ticket Madrid boeken en daar overstappen op de trein naar Alicante. Beide steden zijn door middel van een zeer goede spoorverbinding aan elkaar verbonden.

Historisch significant

Met een historie die teruggaat tot aan de Romeinen is Alicante een goede bestemming voor een stedentrip omdat het u in de gelegenheid stelt om verschillende culturen en histories te zien. Alicante is gesticht door Hamilca Barkas, een veldheer uit Carthago dat ooit in Egypte lag. In 711 werd de stad door de Moren overgenomen. Het waren uiteindelijk de Moren die de stad de naam Alicante gaven. Vele liefhebbers van historie en geschiedenis reizen nu regelmatig naar deze stad om daar de opgravingen en overblijfselen te zien van deze tijd. Studenten die die periode bestuderen zijn gebaat bij goedkope vliegtickets naar Alicante omdat dat hen de gelegenheid geeft meer kennis te verzamelen zonder dat het een enorme aanslag op hun beperkt budget vormt. Studenten willen natuurlijk ook geld overhouden om ergens eens lekker op het terras een goed glas bier te drinken. Met name de oude stad is de moeite van een bezoekje waard. Het is vrij klein, maar heeft vele oude smalle straatjes met trapjes. Verders kent Alicante vele kerken waardoor het een bedevaartsoord is geworden voor gelovigen. Alicante kent ook drie kastelen die de trekpleister vormen voor toeristen die deel uitmaken van groepen die Europese steden verkennen via busreizen. Het prachtige strand langs de Middellandse Zee zorgt er echter voor dat Alicante ook een gewilde bestemming is voor jongerenvakanties. In en rondom de stad is er voldoende om hen bezig te houden. Diverse reisorganisaties bieden jongeren reizen aan naar deze Spaanse stad alwaar ze zich lekker op het strand helemaal kunnen uitleven of heerlijk kunnen luieren tijdens een zonvakantie. Wanneer u wilt genieten van rust dan raden wij u aan zich eerst goed te verdiepen in welke periode van het jaar goedkope vliegtickets naar Alicante beschikbaar zijn en op welke doelgroep deze goedkope vliegtickets naar Alicante inspelen. Het laatste dat u wilt is dat u terecht komt in het hoogseizoen voor de jongeren die er op uit zijn om flink te feesten terwijl u zich zelf juist had voorgenomen om eens helemaal tot rust te komen.

Accommodatie voor iedereen

Alicante is dus een aantrekkelijke bestemming voor een brede variatie aan toeristen. De stad speelt daar op in door het bieden van een ruime variatie in accommodatie en in verschillende prijsklasses. Alicante is vergeven van goedkope hotels waardoor zelfs diegene met een beperkt budget, comfortabel in de stad kan verblijven om zo het maximale uit de goedkope vliegtickets naar Alicante te halen. Bekende hotels die u kunt overwegen zijn het Abba hotel in het centrum van de stad, het hotel Erostars en het hotel Rambla aan de boulevard langs de Middellandse Zee. Alle hotels hebben wifi en bieden een variatie aan services zoals sauna’s, zwembaden, ontbijtbuffetten enz.. Qua Bed and Breakfasts worden het vasa Del Artista en Hostal La Milagrosa aangeraden maar wanneer u zich echt verdiept zult u vele andere mogelijke accommodaties tegenkomen. U kunt overwegen om het vlucht en hotel boeken te doen via het internet of via het reisbureau. Dat laatste raden wij aan omdat zij nog beter kunnen inspelen op uw individuele wensen. Wanneer u, bijvoorbeeld, kleine kinderen heeft dan kan dat voor sommige hotels een probleem zijn, terwijl andere hotels daar juist weer op in spelen. Zowel bij het online reisburo, het reisburo als wanneer u via het internet boekt kunt u de prijzen van vliegtickets vergelijken. Vergeet echter niet dat zelf boeken niet wil garanderen dat u goedkoper uit bent dat wanneer u reist via reisorganisaties. Daarom is het soms handig om vakanties te boeken via een reisorganisatie, tenzij u echt tegen een vakantie aanbieding aanloopt. Een voorbeeld van zo’n aanbieding zijn de goedkope vliegtickets naar Alicante die op dit moment via websites zoals tix vliegtickets worden aangeboden.

Formaliteiten

Europeanen die naar Alicante reizen dankzij de goedkope vliegtickets naar Alicante kunnen vrij reizen. Spanje is lid van de Europese Unie en heeft het Schengenakkoord ondertekend. Dat maakt dat u geen visum nodig heeft en dat u er voor lange tijd kunt blijven. Alicante ligt niet ver van Benidorm, een plaats die bekend staat om de grote Hollandse gemeenschap die daar is neergestreken. Bezoekers die vliegen van Eelde of vliegen van Eindhoven, of degene die een last minute op Schiphol hebben geboekt moeten dan ook niet vreemd opkijken wanneer ze met vele gepensioneerden of kapitaalkrachtigen in het toestel zitten. Zij weten al lang hoe ze aan goedkope vliegtickets naar Alicante kunnen komen. Vliegtuigmaatschappijen zoals Transavia en Martinair zetten, bovendien, regelmatig chartervluchten in om aan de grote vraag naar goedkope vliegtickets naar Alicante te kunnen voldoen.

De grote Nederlandse betrokkenheid maakt dat u in Alicante alles kunt vinden dat u in Nederland gewend bent. Appelmoes, hagelslag of stroopwafels; het is er allemaal te krijgen.

Qua geld hoeft u zich eveneens geen zorgen te maken. Ook in Spanje kunt u met de Euro betalen. En hebt u liever geen contant geld op zak dan zult u overal wel terecht kunnen met uw credit card. Vrijwel elke winkel accepteerd de credit card van de grote, gerenommeerde, credit cardmaatschappijen zoals Visa, Mastercard, American Express, Dinersclub.

Alicante mag misschien wat minder bekend zijn dan steden in Griekenland of Turkije toch kunt u gerust een aanbieding van goedkope vliegtickets naar Alicante overwegen om een vakantie te boeken. Een goedkoop ticket naar Alicante zal een vakantie Egypte of vakantie Sicilië zeker doen verbleken. Vanwege de afstand raden wij autovakanties naar Alicante af, tenzij u het reizen over een aantal dagen zult spreiden. Het is net is te ver om veilig te kunnen overbruggen. En gezien de kosten voor brandstof kun je je afvragen waarom je goedkope vliegtickets naar Alicante niet zou moeten overwegen? Je wint er tijd en geld mee. Uiteindelijk blijf je toch Hollander!

Flyhacks - altijd beste vlucht aanbiedingen naar Alicante

Goedkope vluchten naar Alicante starten vanaf en duurt slechts ernaartoe.

Kies een van de volgende maatschappijen die vliegen naar Alicante:

Je kan vliegen naar Alicante vanuit de volgende steden:

Daarnaast zijn er vluchten naar Alicante van de volgende landen: