Vluchten naar Bangkok

prijzen vanaf 82 €
03 jun 10 jun Vertrek
Vliegtickets van
Elke bestemming
naar
Bangkok
Krabi
09 okt (di)
Rio Sul
Rechtstreekse vlucht
Bangkok
10 okt (wo)
Rio Sul
Rechtstreekse vlucht
82 €
Krabi
19 okt (vr)
Rio Sul
Rechtstreekse vlucht
Bangkok
28 okt (zo)
Rio Sul
Rechtstreekse vlucht
82 €
Ho Chi Minh Stad
23 aug (do)
Malaysia Airlines
Bangkok
06 sep (do)
Malaysia Airlines
146 €
Ho Chi Minh Stad
23 aug (do)
Malaysia Airlines
Bangkok
04 sep (di)
Malaysia Airlines
147 €
Ho Chi Minh Stad
23 aug (do)
Malaysia Airlines
Bangkok
05 sep (wo)
Malaysia Airlines
147 €
Prijsbewaker
Verspil geen tijd.
Laat de aanbiedingen jou vinden.
{{alert.msg}}

Snele uitleg - vlieg tot Bangkok

Goedkope vliegtickets naar Bangkok

Bangkok

De Thaise hoofdstad Bangkok is een populaire bestemming voor een vakantie, zonvakantie of zelfs een stedentrip. Vliegtickets en goedkope vluchten naar deze bestemming zijn dus zeer gewild. Weet u waar u moet kijken wanneer u Goedkope vliegtickets naar Bangkok zoekt?

U zult vast niet de eerste zijn die een last minute wil boeken voor een goedkope vakantie om er, vervolgens achter te komen dat alle vakantie aanbiedingen zijn uitverkocht of dat net die ene all inclusive vakantie niet langer wordt aangeboden. Jaarlijks worden duizenden Nederlanders teleurgesteld die zich hadden lekker gemaakt met een heerlijke zonvakantie, of van plan waren om verre reizen te maken, om er vervolgens achter te komen dat ze hun reisplannen moeten bijstellen. Gelukkig hoeft dat geen invloed te hebben op het vinden van Goedkope vliegtickets naar Bangkok. Een vakantie Thailand komt misschien niet meteen bij u op, maar Thailand, en zeker Bangkok, is een geweldige vakantie bestemming. Op het reisbureau kunnen ze u daar alles over vertellen wanneer het aankomt op het zonnen op het strand, het duiken in de zee rondom het eiland Phuket of het winkelen voor goedkoop textiel in Bangkok zelf. Maar u hoeft niet per se op het reisburo te beginnen. Thailand reizen worden ook op het internet aangeboden en voor vliegtickets Bangkok of vliegtickets Thailand hoeft u dus niet afhankelijk te zijn van het reisburo. Er zijn verschillende websites die vliegtickets vergelijken eenvoudig hebben gemaakt. Websites zoals tix tickets of cheap ticket.nl struinen dagelijks het internet af op zoek naar aanbieders van tickets voor Goedkope vliegtickets naar Bangkok of één van de miljoenen andere bestemmingen. Voor dergelijke websites maakt het niet uit of u op zoekt bent naar tickets voor single reizen, groepsreizen, jongeren reizen, een citytrip of een zonvakantie naar, bijvoorbeeld, de Griekse eilanden. U kunt uw tickets al maanden van te voeren op een dergelijke website boeken of uw geluk op de proef stellen en hopen dat u last minute vliegtickets kunt scoren. Duidelijk is wel dat u op dit soort websites altijd terecht kunt voor een vakantie aanbieding. De websites zijn niet beperkt tot goedkope vliegtickets alleen. Zij kunnen u ook helpen met het boeken van uw volledige reizen en het vinden van goedkope hotels.

Laat u verwennen in Bangkok

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw lot geheel in de handen te leggen van de reisorganisaties die een goedkope vakantie aanbieden. In dat geval is het slechts een kwestie dat u aangeeft dat u met hen op vakantie wilt gaan en zullen zij alles voor u verzorgen. Dankzij hun contacten kunnen zij goedkope vliegtickets naar Bangkok vinden voor prijzen waar uw oren van zullen klapperen. Reisorganisaties weten altijd de goedkoopste tickets te regelen en wanneer u er vroeg bij bent dan kunt u daar van meeprofiteren. Het nadeel is wel dat, wanneer u het overlaat aan reisorganisaties om uw goedkope vakantie om uw vakantie in te vullen, u verplicht bent hun programma te volgen. Goedkope vliegtickets naar Bangkok zullen u, in zo’n geval, niet alleen naar Bangkok brengen; ze zullen u er ook entertainen. Nou is Bangkok op zich een bruisende stad en u zult u zich geen moment vervelen. Maar het zou jammer zijn wanneer u had gehoopt om tijdens uw reis meer van Thailand te zien. Of misschien had u gehoopt om tijdens een stop in Bangkok goedkope tickets Australië te kunnen regelen. In zo’n geval zult u worden teleurgesteld.

Bruisend Bangkok

Ongeacht of u nu via het internet, een reisbureau of een reisorganisatie uw goedkope vliegtickets naar Bangkok; eenmaal aangekomen op uw bestemming zult u zich niet meer vervelen. Het leven in de Thaise hoofdstad gaat dag en nacht door en de Thai staan bekend om uw vriendelijkheid en gastvrijheid. U zult, ongetwijfeld, tijd te kort komen om alles in u op te kunnen nemen. Thailand, en Bangkok in het bijzonder, staat vooral bekend om z’n goedkope kleding. Om die reden boeken vele kleding handelaren regelmatig goedkope vliegtickets naar Bangkok omdat ze daar goed kunnen inkopen. Maar u als toerist heeft ook alle reden om de stad en het land eens te bezoeken. Zo heeft Bangkok meerdere tempels en paleizen die stuk voor stuk de moeite van het bezoeken waard zijn. Of wat dacht u van een bootreis op een van de verschillende rivieren die door Bangkok stroomt. U kunt kiezen voor een cruise vakantie op de rivier of het transport beschouwen als een eenvoudige taxi omdat het verkeer in de stad overdag muurvast staat. Bangkok is ook een bestemming waar je heen moet wanneer je Aziatisch voedsel wilt proven. De Thaise keuken heeft een reputatie van diverse en gezond eten en is een must voor eenieder die houdt van culinaire hoogstandjes. Wel waarschuwen we je vooraf dat je maag bestand moet kunnen zijn tegen de vele kruiden en specerijen die worden gebruikt. Is deze dat niet, dan zul je een groot deel van je vakantie doorbrengen op het toilet. Over het toilet gesproken; hygiëne in Thailand laat zich niet vergelijken met dat in Nederland. Mensen met smet-vrees of die snel te kampen hebben van infecties, moeten goed nadenken of goedkope vliegtickets naar Bangkok wel datgene brengen wat ze willen.

Opletten in Bangkok

Die hygiëne is natuurlijk erg belangrijk op plaatsen waar u zult overnachten. Dat kan in Bangkok in accommodaties met één of meerdere sterren. Ook hier geldt dat de gemiddelde Thai er alles aan zal doen om het je naar de zin te maken. Hotels zijn doorgaans schoon en het linnen wordt regelmatig verwisseld. Wanneer u kamers boekt in een van de betere hotels dan hoeft u niet in te zitten over de hygiëne. Eigenlijk moet u zich drukker maken over de hygiëne wanneer het aankomt op eten omdat veel Thai hun eten gewoon op straat voorbereiden, waar het eenvoudig besmet kan raken met de bekende voedselbacteriën. Maar het blijft belangrijk te overwegen of hun idee van ‘het naar de zin maken’ overeenkomt met dat van jezelf. Informeer daarom vooraf bij het reisbureau welke goedkope hotels zij aanbevelen of dat je er verstandiger aan doet om toch een all-inclusive vakantie te boeken. Het maken van verre reizen is leuk maar ze moeten geen lijdensweg worden. Klinkt het je toch te exotisch, dan doe je er beter aan om een last minute Griekenland of goedkope vliegtickets naar een andere bestemming te boeken. Er is niemand die er wat van zal zeggen dat goedkope vliegtickets naar Bangkok niet echt je ding zijn. Maar wil je de kans wagen dan weet ik zeker dat je je niet zult vervelen en dat je een prima tijd zult hebben tijdens je bezoek aan Bangkok zelf, en de rest van Thailand.

Tenslotte; Thailand, en Bangkok in het bijzonder, is bijzonder gastvrij. Daarom worden reizen naar dit land voor mensen van alle leeftijden aangeraden, inclusief de jongste kinderen. Wanneer u met kleine kinderen reist dat weet u zich bij aankomst verzekerd van een grote schare mensen die achter uw kinderen zullen kijken. Dat klinkt misschien beangstigend, maar u kunt daar ook uw voordeel mee doen. Want wat is nu lekkerder dan heerlijk vakantie te vieren met uw gezin en toch voldoende prive-tijd te hebben voor uw partner omdat een Thai op de kinderen zal letten zodat u samen quality-time kunt besteden?

Flyhacks - altijd beste vlucht aanbiedingen naar Bangkok

Goedkope vluchten naar Bangkok starten vanaf en duurt slechts ernaartoe.

Kies een van de volgende maatschappijen die vliegen naar Bangkok:

Je kan vliegen naar Bangkok vanuit de volgende steden:

Daarnaast zijn er vluchten naar Bangkok van de volgende landen: