Vluchten naar Barcelona

prijzen vanaf 61 €
04 mei 11 mei Vertrek
Vliegtickets van
Nederland
naar
Barcelona
Eindhoven
25 jun (ma)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
Barcelona
27 jun (wo)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
61 €
Eindhoven
14 mei (ma)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
Barcelona
16 mei (wo)
Ryanair
69 €
Eindhoven
05 jun (di)
Transavia Airlines
Rechtstreekse vlucht
Barcelona
06 jun (wo)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
69 €
Eindhoven
05 jun (di)
Transavia Airlines
Rechtstreekse vlucht
Barcelona
14 jun (do)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
69 €
Eindhoven
16 jun (za)
Transavia Airlines
Rechtstreekse vlucht
Barcelona
26 jun (di)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
69 €
Prijsbewaker
Verspil geen tijd.
Laat de aanbiedingen jou vinden.
{{alert.msg}}

Snele uitleg - vlieg tot Barcelona

Goedkope vliegtickets naar Barcelona

Barcelona

De populariteit van Spanje is in ons land nog altijd ongekend groot. Of het nu gaat om de Canarische Eilanden, Barcelona of Madrid; deze bestemmingen verslaan Griekenland wanneer het aankomt op populariteit. Dit jaar lijken goedkope vliegtickets naar Barcelona de klok te slaan.

Jongeren vakanties, last minute vakanties of zon vakanties; struin het web af en u zult altijd goedkope vliegtickets kunnen vinden. Zelf stond ik onlangs voor een etalage en de aanbiedingen schreeuwden me toe; goedkope vliegtickets naar Barcelona, vliegtickets Malaga, vliegtickets Ibiza, vliegtickets Madrid, vliegtickets Alicante, vliegtickets Mallorca, vliegtickets Tenerife. Het kon niet op. Spanje heeft vele bestemmingen die de moeite van het bezoeken waard zijn. Websites zoals cheaptickets.nl spelen daar handig op in door dagelijks goedkope tickets aan te bieden. Wanneer u via een dergelijke website boekt dat kunt aangeven of u wilt vliegen vanaf Schiphol of Brussel. Maar u kunt ook kiezen om te vliegen vanaf Eelde of te vliegen vanaf Eindhoven, terwijl dergelijke websites het ook mogelijk maken om busreizen te boeken. Een stad als Barcelona is in bijna elke stedentrip naar Spanje opgenomen. En er zijn zoveel vliegtuigmaatschappijen die vliegen op Spanje dat u gerust kunt wachten tot een last-minute aanbieding bij een maatschappij naar keuze. Mocht u misgrijpen dan zal er, ongetwijfeld, snel een nieuwe aanbieding volgen.

Vliegen naar Barcelona

Wanneer we Barcelona als voorbeeld nemen en willen zien welke vliegtuigmaatschappijen goedkope vliegtickets naar Barcelona aanbieden, dan hoeven we niet lang te zoeken. Natuurlijk zijn er de grote nationale maatschappijen zoals onze Nederlandse trots KLM / Air France of haar Spaanse tegenhanger Iberia die rechtstreekse vluchten aanbieden. Wanneer goedkoop vliegen naar Barcelona voor u essentieel is dan kunt u ook overwegen om eens te kijken naar maatschappijen die vliegen vanaf luchthavens over de grens. Ook vanaf Brussel Airport, Maastricht / Aken Airport en Dusseldorf airport vertrekken er dagelijks goedkope vluchten naar Barcelona. Bovendien zijn er de vele budgetmaatschappijen die op één van de vele bestemmingen in Spanje vliegen. Voorbeelden daarvan zijn Rynair, Transavia en Easyjet. Met een beetje geduld en inventiviteit zult u dus eenvoudig goedkope tickets naar Barcelona kunnen vinden. Bedrijven als TUI en Thomas Cook bieden eveneens vluchten aan maar dat zijn vluchten voor all inclusive vakanties naar Spanje. Om te slagen in uw zoektocht naar goedkope vliegtickets naar Barcelona raden wij u aan om de tijd te nemen om rond te kijken en om naar websites te zoeken waar prijzen van vliegtickets vergelijken snel en eenvoudig kan worden gedaan. Het internet leent zich uitstekend voor mensen die op zoek zijn naar single reizen of voor deelname aan stedentrips. Gaat u echter met een groep, of met uw gezin dan is het raadzaam om het reisbureau te raadplegen. In dat geval weet u zeker dat u samen zult reizen en dat niemand wordt benadeeld.

Voor en/of nadelen van goedkope tickets

Wanneer u goedkope vliegtickets naar Barcelona boekt, of enige andere bestemming, dan heeft elk voordeel z’n nadeel. U zult geld besparen dat u na aankomst op een andere manier kunt besteden. Maar elke vliegtuigmaatschappij heeft z’n eigen regels en voorwaarden. Vliegen dankzij goedkope vluchten houdt vaak in dat u wat minder handbagage mag meenemen en, in sommige gevallen, kan ook de bagage in het ruim beperkingen hebben. Verders willen mensen nog wel eens opmerken dat de beenruimte op deze vluchten beperkt is. Ook zult u op dit soort goedkope vluchten niet of nauwelijks wat kunnen eten of drinken, tenzij u bereid bent om daar extra voor te betalen. Op zich hoeft dat geen ramp te zijn; een vlucht naar Barcelona duur niet langer dan anderhalf uur. Het maakt, in dat geval, niet uit of u nu vliegt met een lijndienst of met een goedkope vluchten. Anderhalf uur is zeker te overbruggen. Daarom raden wij altijd aan om goedkope tickets naar Barcelona te boeken omdat de meerwaarde van duurdere tickets beperkt is. Reizigers die vliegen dankzij goedkope tickets moeten ook goed kijken wat de eindbestemming zal zijn. Grote steden zoals Barcelona en Madrid hebben meerdere vliegvelden. Om goedkoop te kunnen vliegen maken ze vaak gebruik van luchthavens die het minst aantrekkelijk zijn voor grote maatschappijen of lijndiensten. Hoewel deze luchthavens nog altijd goede faciliteiten hebben, kan het feit dat ze wat verder van de steden af liggen, leiden tot vertragingen of extra reistijden tot aan het hotel. Vakantiegangers die goedkope vliegtickets naar Barcelona, of andere steden hebben geboekt, hoeven zich niet al te druk te maken. Zij gaan sowieso op vakantie. Een klein beetje extra vertraging moet te overkomen zijn. Maar mensen die zakelijke afspraken hebben, of die een krappe agenda hebben, moeten zich vooraf goed verdiepen in welke maatschappij ze nemen en wat de eindbestemming zal zijn wanneer ze het maximale uit goedkope tickets willen halen.

Hoe te betalen

Goedkope vliegtickets naar Barcelona, een vliegticket ibiza, last minute vliegtickets, goedkope tickets; het maakt niet uit wat u boekt want alle websites accepteren betalingen per credit card. Alle grote credit card merken zoals Mastercard, Visa en American Express worden doorgaans geaccepteerd. Wanneer u boekt via een website dan dient u uw paspoort bij de hand te houden. Ook is het verplicht om de gebruikte credit card bij u te hebben wanneer u op het vliegveld wilt instappen. Wanneer u boekt voor een ander, dan is het raadzaam om dit te doen bij een reisbureau om zo onnodige problemen over credit cards te voorkomen. Ook bij het reisbureau kunt u uw goedkope vliegtickets naar Barcelona of andere bestemmingen betalen met uw credit card. Maar u kunt ze ook betalen met uw bankpas, een overschrijven en, in sommige gevallen, zelfs cash. Qua betaalgemak met u bij het reisbureau dus het beste af. Zij kunnen u ook goed adviseren over wat u kunt doen of zien, of welke dingen u moet voorkomen. Daar betaald u een klein beetje extra voor maar dat is het, doorgaans, zeker de moeite waard. Tenslotte; Spanje is ook een land waar veel gepensioneerden de winter doorbrengen. Het milde klimaat maakt het voor hen aangenamer om daar te verblijven. Veel Spaanse steden, met name langs de kust, zijn tegenwoordige halve Nederlandse enclaves. Ondernemers spelen daar goed op in door Nederlands (talig) personeel in te zetten. Dat maakt dat goedkoop vliegen naar Spanje tegenwoordig aantrekkelijk is voor iedereen en niet alleen voor hen die de Spaanse taal machtig zijn. Omdat gepensioneerden langere tijd willen doorbrengen in Spanje kan het gebeuren dat, wanneer zij goedkope tickets naar Barcelona of andere Spaanse steden boeken, ze een extra toeslag moeten betalen wanneer ze veel bagage meenemen. Ben daarom kritisch over wat u wel, en wat u niet wilt mee nemen. En onthoud; ook in Spanje is alles te koop! Waarom zou u het voordeel van uw goedkope vliegtickets teniet doen door een extra toeslag te betalen wanneer u het ook gewoon in Spanje kunt verkrijgen?

Flyhacks - altijd beste vlucht aanbiedingen naar Barcelona

Goedkope vluchten naar Barcelona starten vanaf en duurt slechts ernaartoe.

Kies een van de volgende maatschappijen die vliegen naar Barcelona:

Je kan vliegen naar Barcelona vanuit de volgende steden:

Daarnaast zijn er vluchten naar Barcelona van de volgende landen: