Vluchten naar Londen

prijzen vanaf 70 €
04 mei 11 mei Vertrek
Vliegtickets van
Nederland
naar
Londen
Amsterdam
05 okt (vr)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
Londen
07 okt (zo)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
70 €
Amsterdam
05 okt (vr)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
Londen
13 okt (za)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
70 €
Amsterdam
06 okt (za)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
Londen
07 okt (zo)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
70 €
Amsterdam
06 okt (za)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
Londen
08 okt (ma)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
70 €
Amsterdam
06 okt (za)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
Londen
09 okt (di)
Vueling Airlines
Rechtstreekse vlucht
70 €
Prijsbewaker
Verspil geen tijd.
Laat de aanbiedingen jou vinden.
{{alert.msg}}

Snele uitleg - vlieg tot Londen

Goedkope vliegtickets naar Londen

London

Afgelopen weekend hebben we thuis een flinke discussie gehad over waar we onze volgende vakantie zouden besteden. Mijn zus wilde naar Griekenland, moeder heeft een voorkeur voor de Canarische Eilanden terwijl vader de Kaapverdische Eilanden overweegt. Ikzelf wil een stedentrip. Ik trok aan het langste eind en nu struin ik het internet af voor vliegtickets naar Londen.

Ik heb altijd al de voorkeur gegeven aan een stedentrip boven een zonvakantie. Na de desastreuze vakantie Griekenland, toen ik wekenlang ziek ben geweest van het eten dat ons daar werd geserveerd, was het voor mij helemaal over. Europa kent vele mooie steden en je kunt er voor kiezen om deze te bezoeken door middel van busreizen of dankzij goedkoop vliegen. Voordat ik inzette op Londen stelde ik een Engeland vakantie voor omdat het land zich ook uitstekend leent voor een auto vakantie. Papa was daar echter niet zo blij mee omdat hij steeds zal moeten rijden nu mamma haar vrees heeft uitgesproken om links te moeten rijden. Ook dat werd een lange discussie want papa zit het hele jaar door op de weg. Uiteindelijk heb ik maar aangeboden om zelf goedkope vliegtickets naar Londen te regelen.

Hoe vind je Goedkope vliegtickets naar Londen?

Om Goedkope vliegtickets naar Londen te vinden kun je verschillende methodes proberen. Zo kun je Goedkope vliegtickets naar Londen in je webbrowers intypen maar dan bestaat de kans dat je miljoenen resultaten krijgt. Londen is een populaire bestemming om op te reizen. Alternatieve steekwoorden die je kunt gebruiken zijn vliegtickets Londen, vliegen Londen of goedkope vluchten Londen. Belangrijk is dat je de woorden voor zoekopdrachten die uit meerdere woorden bestaan, tussen aanhalingstekens plaatst. Het internet zal in dat geval alleen de zoekresultaten tonen die voldoen aan de hele zin, en niet alleen de zoekresultaten waar woorden uit de zin zijn gebruikt. Wanneer je goedkope vluchten Londen niet tussen aanhalingstekens zou plaatsen dan zou goedkope vluchten Europa eveneens het resultaat kunnen zijn. En we weten allemaal hoe ontzettend veel vliegbestemmingen er zijn in Europa. Wanneer je je niet aan de regels houdt dan wordt het vinden van goedkope tickets, en in mijn geval, goedkope vliegtickets Londen, een lijdensweg.

Welk vliegveld?

Het vinden van goedkope vliegtickets naar Londen was niet mijn grootste probleem. Er zijn vele webpagina’s waar vliegtickets vergelijken eenvoudig kan worden gedaan. Dat komt mij goed uit. Als student ben ik gewend om steeds de prijzen te moeten vergelijken. Je ziet op die pagina’s in een oogopslag de verschillende prijzen. Londen kent echter meerdere vliegvelden. Omdat wij vliegen vanaf Eelde landen wij straks op Gatwick. Dat is belangrijk om te weten omdat ons plan is om direct na thuiskomst van papa van z’n werk, door te gaan naar het vliegveld. Wij zullen dus dezelfde avond nog in Londen zijn. Dankzij het tijdsverschil hebben we een beetje mazzel, maar papa wil niet graag in het donker rond te moeten rijden in Engeland. Daarom heb ik maar gelijk bij een reisbureau geïnformeerd naar goedkope hotels in de buurt van het vliegveld, en in dit geval dus vliegveld Gatwick. Dan hoeft niemand zich druk te maken over tijdsdruk of rondrijden in het donker.

Mooie lijst

Ik kijk uit naar deze vakantie. Inmiddels heb ik al verschillende stedentrips gedaan. De eerste paar waren busreizen en nam ik deel aan zogenaamde singles reizen. Die hebben mijn voorkeur boven groepsreizen. Al die reizen werden georganiseerd door reisorganisaties. Maar nadat papa, mamma en mijn zus zagen hoe leuk dergelijke reizen konden zijn (ik raakte er maar niet over uitgesproken), kozen zij er voor om hun jaarlijkse zonvakanties in te ruilen voor dergelijke stedentrips. Nu zijn de Griekse Eilanden, rondreis door Italië en Zuid Afrika reizen verleden tijd. Vliegreizen zijn nooit echt mijn ding geweest omdat je weinig ziet van de omgeving. Na je eerste intercontinentale vlucht zijn alle vluchten hetzelfde. Ik ben altijd al actief geweest en heb van jongs af aan deelgenomen aan jongerenvakanties die bol stonden van de activiteiten. Omdat dat redelijk in de kosten kan gaan lopen nu we met het hele gezin gaan, is het dus extra belangrijk dat ik goedkope vliegtickets naar Londen vindt. Slaag ik daar in dan is de kans groot dat ik ook de volgende vakantie mag regelen. Dan zal ik er alles aan doen om de all inclusive vakantie die mijn zus wenst, of de last minute zonvakantie (wat altijd een optie is) vervangen gaat worden door een vakantie Egypte. Dan stap ik even af van een stedentrip, maar heb ik wel een bestemming waar heel veel valt te zien. En trouwens; wanneer wij van Caïro via Luxor naar Aswan reizen dan hebben we eigenlijk ook een soort stedentrip.

Verlanglijstje

Om het meeste uit mijn goedkope vliegtickets naar Londen te halen heb ik een lijstje gemaakt met dingen die ik wil doen en bezienswaardigheden die ik wil bezoeken. Zo wil ik de Tower Bridge zien, de Big Ben maar ook het Millenium Wheel en Wembley stadion. Natuurlijk staat Madame Tousaud op mijn lijstje en, met een beetje geluk, zien we de wisseling van de wacht bij het Koninklijk Paleis. Door alleen van goedkope vliegtickets naar Londen voor ons gezin kunnen we veel meer doen dan wanneer we goedkope all inclusive vakanties hadden gedaan. We hebben nu de vrijheid om te gaan en staan waar we maar willen. De enigen waar ik straks mee moet onderhandelen zijn mijn eigen familieleden, maar dat kan ik wel aan.

Ik denk dat ik ook maar gelijk begin met het inpakken van mijn koffers. Dan ben ik helemaal voorbereid. Het lastige is alleen dat, vanwege het wisselvallige weer, ik niet precies weet wat ik mee moet nemen. Ik mag maar 1 stuks handbagage en 22 kg bagage in het ruim meenemen. En als ik voor elk weertype wat moet inpakken dan is dat niet voldoende. Ik heb nog mazzel want bij de meeste vliegtuigmaatschappijen die goedkope vluchten aanboden mag je zelfs minder bagage meenemen. Misschien dat ik maar met mijn zus moet overleggen om samen dingen te delen. Zo hoeven we elk maar de helft mee te nemen terwijl we wel volop voorzien zijn van kleren. Zij heeft een paar leuke jurkjes en ik weet dat ze jaloers is op mijn pumps.

Nee, goedkoop vliegen en goedkope vakanties zijn echt mijn ding en ik twijfel er niet aan dat ik mijn familie blij maak met de boodschap dat ik paar bijzonder goedkope vliegtickets naar Londen heb weten te vinden. Wanneer het weer nog een beetje mee zit dat moet het een onvergetelijke vakantie worden. Het enige dat dan nog roet in het eten kan gooien is Benno, onze hond. Die zal tijdelijk naar het asiel moeten maar daar wordt hij niet echt gelukkig van. De vorige keer had hij de hele tijd zitten janken en daar werd niemand blij van. Misschien dat de buren Benno in huis willen nemen? In dat geval moet ik niet vergeten voor hun nog een aardig presentje te kopen als dank. Dan heb ik werkelijk iedereen blij gemaakt en scoor ik alleen maar punten waarmee ik de volgende vakantie wederom mag boeken. Misschien vragen ze mij wel om ook hun vakantie te boeken. Dan zou ik ze eens mooi kunnen verrassen want van die last minute vliegtickets die zij steeds kopen naar allerlei rare bestemmingen worden ze ook niet gelukkig, zeggen ze steeds.

Flyhacks - altijd beste vlucht aanbiedingen naar Londen

Goedkope vluchten naar Londen starten vanaf en duurt slechts ernaartoe.

Kies een van de volgende maatschappijen die vliegen naar Londen:

Je kan vliegen naar Londen vanuit de volgende steden:

Daarnaast zijn er vluchten naar Londen van de volgende landen: