Vluchten naar New York

prijzen vanaf 292 €
01 jul 08 jul Vertrek
Vliegtickets van
Nederland
naar
New York
Amsterdam
07 sep (vr)
Swiss
New York
22 sep (za)
Air Canada
292 €
Amsterdam
07 sep (vr)
Swiss
New York
24 sep (ma)
Air Canada
292 €
Amsterdam
06 sep (do)
Swiss
New York
24 sep (ma)
United Airlines
298 €
Amsterdam
08 sep (za)
Swiss
New York
24 sep (ma)
United Airlines
298 €
Amsterdam
10 sep (ma)
Swiss
New York
24 sep (ma)
United Airlines
298 €
Prijsbewaker
Verspil geen tijd.
Laat de aanbiedingen jou vinden.
{{alert.msg}}

Snele uitleg - vlieg tot New York

Goedkope vliegtickets naar New York

New York

Met een vliegticket New York kunt u iedereen blij maken. New York is een stad die iedereen aanspreekt. Niet voor niets wordt de stad een smeltkroes van culturen genoemd en wanneer men deze wereldstad bezoekt dan kan men aan vele verschillende culturen snuffelen. Boek vandaag nog uw goedkope vliegtickets naar New York en bezoek deze wereldstad aan de oostkust van de Verenigde Staten.

Er is geen andere stad ter wereld die meer aanspraak maakt op de titel ‘wereldstad’ dan New York. De stad aan de Amerikaanse oostkust is de laatste 100 jaar het toonbeeld van de moderne economie en integratie. Jaarlijks boeken miljoenen mensen een vlucht New York om deze wereldstad te kunnen bezoeken. Luchtvaartmaatschappijen spelen daar op in door goedkope vliegtickets naar New York aan te bieden om een bezoek aan de stad voor iedereen mogelijk te maken. Om in New York te komen zult u over Ijsland reizen. Dat maakt dat de reis naar New York alleen al de moeite waard is omdat Ijsland, zeker tijdens de zomer, vanuit de lucht werkelijk prachtig is.

New York wordt doorgaans aangedaan door mensen die een vakantie Amerika boeken maar de stad is ook een populaire bestemming voor goedkope stedentrips, of wel citytrips. Vliegtickets voor goedkope vluchten New York worden door vrijwel elke luchtvaartmaatschappij die vliegt op Amerika, aangeboden. In en rondom New York liggen vier vliegvelden waardoor u vrijwel vanaf elke internationale bestemming naar New York kunt reizen. Rechtstreeks vliegen vanaf Eelde of rechtstreeks vliegen vanaf Eindhoven is echter niet mogelijk. Deze twee vliegvelden richten zich meer op het continentale vliegverkeer. Een vlucht New York was voor veel toeristen niet echt aansprekend na de aanslagen van 11 september 2001 toen gekaapte vliegtuigen werden ingezet als tereurwapen en doelbewust de torens van het World Trade Centre en het Pentagon werden binnengevlogen. Nog eens 90 mensen vonden de dood nadat zij er doelbewust voor hadden gekozen het toestel te laten neerstorten in plaats van de kapers, die op dat moment in de cockpit zaten, de kans te geven een vierde gebouw te raken. Bijna 3000 mensen kwamen in totaal bij deze terreuracties van ongekende omvang, om. Maar de tijden zijn veranderd en tegenwoordig gaan vliegtickets Amerika en vliegtickets New York weer gretig over de toonbank. Tegenwoordig worden passagiers beter gescreend en zitten de autoriteiten er bovenop wanneer ze iemand verdenken van het plannen van geweldadige aanslagen. Goedkope vliegtickets naar New York zijn populairder dan ooit waardoor vluchten New York altijd goed bezet zijn, ongeacht de oorsprong van het toestel.

Laat u goed informeren

Wilt u een vakantie boeken naar New York, dan is het raadzaam dat u zich goed laat voorlichten over de mogelijkheden want de stad heeft zoveel te bieden dat een korte vakantie simpelweg onvoldoende is om goed te begrijpen waarom New York zo populair is als vakantiebestemming. Dat kan, bijvoorbeeld, gedaan worden op het reisbureau. De consulente kan de verschillende vliegtickets vergelijken die door de diverse luchtvaartmaatschappijen worden aangeboden. Voor de goedkoopste vliegtickets kunt u echter ook het internet eens afstruinen. U zult verstelt staan hoeveel tickets er worden aangeboden. Op het reisbureau kunnen ze u ook vertellen wat de beste reisorganisaties zijn om mee te reizen, waar u goedkope hotels kunt vinden en waar u op moet letten wanneer u goedkope vliegtickets naar New York boekt. Hoe populair New York ook mag zijn, een all inclusive vakantie naar deze bestemming is niet iets dat reisbureau’s standaard bieden. New York is zo divers en heeft zoveel te bieden dat een all inclusive, in tegenstelling tot een zonvakantie op bijvoorbeeld de Kaapverdische Eilanden of Griekse eilanden, overbodig is. Laat u rustig opnemen in de waan van de stad en dompel u onder in de euforie die de Amerikanen zo eigen is, dan zult u vanzelf uw vakantie naar New York als een all-inclusive ervaren.

Wat te doen wanneer u in New York bent?

Die vraag is een beetje raar; New York heeft de bijnaam ‘de stad die nooit slaapt’. U kunt er dus 24 uur per dag uzelf bezighouden. Dat is voor veel mensen dan ook de voornaamste reden om goedkope vliegtickets naar New York te boeken omdat ze weten dat ze hun geld hard nodig hebben om het in New York op een andere manier te besteden. Wanneer je in New York bent dan is het een must op de memorial voor 9/11 te bezoeken. Er zijn verschillende plaquettes met daarop de namen van de personen die tijdens deze terroristische daad zijn omgekomen. Ook een bezoek aan het Empire State Building, lange tijd het hoogste gebouw ter wereld, is eigenlijk een must. Liefhebbers van winkelen kunnen terecht op 5th Avenue, een lange straat waar alle grote merken wel vertegenwoordigd zijn. Wil je echter voor speelgoed shoppen dan zul je op Time Square moeten zijn. Hier hebben de zaken Toys R us en Walt Disney zogenaamde mega-stores waar je letterlijk in kunt verdwalen. Pas daarom op wanneer je je kinderen meeneemt; die zullen alles willen hebben (wat je vakantie erg duur maakt), maar je kunt ze ook zo verliezen!

New York heeft ook twee bruggen die de moeite van het vermelden waard zijn; de Brooklyn bridge en High Lane. De laatste was een oude spoorlijn die boven de stad liep, maar die tegenwoordig is omgetoverd in een park. Wanneer ik het over ‘park’ heb dan mag Central Park natuurlijk niet ontbreken. Dit is het grootste park ter wereld dat in een stad gevonden kan worden. Bezoekers van het park kunnen zich, terecht, ‘buiten de stad’ wanen. Wanneer je eenmaal bent opgeslokt in het groen dan hoor of zie je nauwelijks iets meer van de moderne stad die New York is. Het enige dat je uit je droom kan doen ontwaken zijn de gevels van de hoge gebouwen rondom het park.

Mensen die de voorkeur geven aan sport of kunst, die moeten zeker Madison Square Garden, Broadway of the Comedy Club bezoeken. Deze drie locaties zijn wereldberoemd en bezoekers doen er goed aan om hun kaarten voortijdig te boeken. Goedkope vliegtickets naar New York boeken en hopen dat u een evenement in Madison Square Garden, Broadway of the Comedy Club kunt bijwonen door kaartjes aan de deur te kopen, is niet verstandig. De kans is groot dat de evenementen al lang van te voren zijn uitverkocht waardoor u een andere manier zult moeten vinden om uw goedkope vliegtickets naar New York maximaal te besteden.

Verschillende culturen

Ooit was New York in Nederlandse handen. Juist dat zou een goede reden zijn om goedkope vliegtickets naar New York te komen om eens te zien wat u nog terug kunt vinden aan Nederlandse cultuur. De verschillende culturen hebben zich elk verzameld in een eigen wijk. Natuurlijk is er een China Town en een Joodse Kwartier. Harlem en Brooklyn zijn vooral bekend als gebieden voor de Afro-Amerikanen terwijl de Hispanics (die oorspronkelijk hun roots hebben in Zuid-Amerika) ook bij elkaar zijn gekropen. Verdiep u vooraf goed in de ligging van de verschillende wijken omdat sommige gebieden zogenaamde no-go areas zijn voor onschuldige toeristen. Het laatste dat u wilt is verzeild raken in een bende oorlog tussen groepen uit de verschillende culturen.

Flyhacks - altijd beste vlucht aanbiedingen naar New York

Goedkope vluchten naar New York starten vanaf en duurt slechts ernaartoe.

Kies een van de volgende maatschappijen die vliegen naar New York:

Je kan vliegen naar New York vanuit de volgende steden:

Daarnaast zijn er vluchten naar New York van de volgende landen: