Vluchten naar Rome

prijzen vanaf 91 €
01 jul 08 jul Vertrek
Vliegtickets van
Nederland
naar
Rome
Eindhoven
16 okt (di)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
Rome
30 okt (di)
Ryanair
91 €
Eindhoven
03 sep (ma)
WizzAir
Rome
10 sep (ma)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
100 €
Eindhoven
05 sep (wo)
Ryanair
Rome
12 sep (wo)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
103 €
Eindhoven
18 okt (do)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
Rome
22 okt (ma)
Ryanair
103 €
Eindhoven
17 sep (ma)
Ryanair
Rome
24 sep (ma)
Ryanair
Rechtstreekse vlucht
105 €
Prijsbewaker
Verspil geen tijd.
Laat de aanbiedingen jou vinden.
{{alert.msg}}

Snele uitleg - vlieg tot Rome

Goedkope vliegtickets naar Rome

Rome

Rome is zeker een stad die de moeite van het bezoeken waard is. De stad wordt algemeen beschouwd als de bakermat van de moderne beschaving en het bruist er vandaag de dag nog van de activiteiten. Ook bevat het vele historische monumenten. Er zijn dus duizend-en-een redenen om goedkope vliegtickets naar Rome te boeken. Ook liefhebbers die de Paasrede van de paus willen bijwonen zullen baat hebben bij goedkope vliegtickets naar Rome. Het Vaticaan ligt, in feite, in Rome. Bezoekers van het Vaticaan dienen dus van hetzelfde vliegveld gebruik te maken.

Een vliegticket Rome is in deze tijd van het jaar extra in trek. Over een paar weken spreekt de Paus z’n Urbi en Orbi uit op het Sint Pieterplein in Vaticaanstad. In de weken daar naartoe, en daarna, zijn er vele andere festiviteiten die met name voor religieuzen een reis naar Rome de moeite waard zal maken. Sinds jaar en dag organiseren reisorganisaties jaarlijks verschillende busreizen en stedentripsnaar de Italiaanse hoofdstad. Loop een gemiddeld reisbureau binnen en u ontkomt niet aan de vele aanbiedingen voor goedkope vliegtickets naar Rome die zij kunnen bieden. Rome is een typisch voorbeeld van een bestemming die eenvoudig te bereiken is met goedkope vluchten. Die kunt u al lang van tevoren boeken maar ook last minute vliegtickets naar Rome zijn eenvoudig te vinden. Rome is een ideale bestemming voor een goedkope vakantie of een weekendje weg. Het maakt niet uit of u nu reist in groepsreizen of single reizen; kopers van goedkope vliegtickets naar Rome zullen altijd vrienden maken en niet teleurgesteld worden door wat de Italiaanse hoofdstad te bieden heeft. De stad is simpelweg enorm en ontvangt dagelijks duizenden bezoekers waarvan velen eveneens alleen reizen.

Anders, maar zeker niet minder

Een vliegticket Rome zal misschien niet direct in u opkomen wanneer u overweegt u vakantie te boeken, en een bezoek aan de stad is zeker niet hetzelfde als een zonvakantie op de Griekse eilanden, maar uw zult geen minuut spijt hebben van uw keuze. In feite zult u dubbel profijt hebben van uw goedkope vliegtickets naar Rome omdat u daarmee zowel Rome als Vaticaanstad kunt bezoeken. Nu de komende weken bol staan van de feestelijkheden in het christelijke geloof, is een bezoek aan het Vaticaan extra de moeite. Zo kunt u het moment aangrijpen om de Sint-Pietersbasiliek of de Sixtijnse Kapel te bezoeken. Het Vaticaan heeft ook z’n eigen museum maar wanneer dat niet allemaal uw ding is, dan is een bezoek aan het Sint Pieterplein tijdens de Paasrede ook al voldoende.

Rome zelf heeft ook ongelofelijk veel te bieden. Zo is er natuurlijk de Trevi fontein en het Colesseum. Een bezoek aan het Pantheon is ook iets dat u zeker niet mag missen. Daarnaast speelt de plaatselijke voetbalclub, AS Roma, regelmatig in de Champions League en het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze uw favoriete club loten. Op zo’n moment komen goedkope vliegtickets naar Rome handig van pas omdat u dan relatief goedkoop met uw vrienden een Champions League wedstrijd kunt bezoeken. Het bezoeken van een voetbalwedstrijd zult u, bij voorkeur, samen met uw vrienden willen doen maar de prijzen voor de tickets zijn dusdanig laag dat u zou kunnen overwegen uw vrouwen of vriendinnen mee te nemen. Ook zij zullen zicn best, samen, in Rome kunnen vermaken.

Voor elk wat wils

Rome speelt in op elke soort toerist; of u nu een luxe vakantie wilt hebben of meer een rugzaktype bent; de stad kent vele goedkope hotels, pensions en bed-and-breakfasts. Het openbaar vervoer is er goed geregeld waardoor een autovakantie niet per se noodzakelijk is. Zo kent Rome prima busverbindingen en een uitgebreidt metronetwerk. Ook een auto huren op het vliegveld is niet direct verplicht. Vlieg dankzij goedkope vliegtickets naar Rome en stap bij aankomst gewoon op de bus naar het centrum van de stad. Gebruik van het openbaar raden wij aan omdat Italianen, en zeker Romeinen, niet bepaald prettige chauffeurs zijn. Een aanrijding kan een autovakantie lelijk bederven terwijl een busreis naar Rome om die reden ook niet echt gezellig is. Struin het internet eens af en vergelijk ticketprijzen. U zult al snel begrijpen waarom goedkope vliegtickets naar Rome de moeite zijn. Bezoekers die over een motorrijbewijs, en stalen zenuwen beschikken, kunnen in Rome een scooter huren om daar door de stad mee te rijden. Duizenden Italianen maken gebruik van deze typisch Italiaanse vorm van transport waarmee men flexibel, en ongehinderd, door het verkeer zoeft. Wel is het daarbij belangrijk dat u een goede helm heeft. Ook raden wij u aan om vooraf de verzekering te controleren omdat niet elke verzekeringsmaatschappij de schade, of letsel, dekt in het geval van een ongeval.

Beste tijd van het jaar

Rome is het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken. Om de stad te bezoeken kunt u vliegen vanaf Eelde of vliegen vanaf Eindhoven; u ziet dat u niet eens ver hoef te reizen om een vliegtuig naar Rome te nemen. Ook vanaf Schiphol gaan er last minute vluchten waarvoor u goedkope vliegtickets naar Rome kunt boeken.

Om optimaal te genieten van Rome raden wij u aan de stad in het voorjaar of in het najaar te bezoeken. Dan is Rome op z’n mooist en is de temperatuur aangenaam. In de zomer kan het er redelijk warm wezen. Bovendien kan de smog van het verkeer, een enigszins verstikkende werking hebben. Tijdens de winter is Rome ook zeker mooi, maar u weet vast zelf uit ervaring dat de sneeuw slechts enkele uren een mooi plaatje geeft voordat het verandert in een lelijke grijze brij. Daarnaast is het niet prettig lopen wanneer de wegen en trottoirs nat of zelfs bevroren zijn.

Gastvrij volk

Italianen staan bekend om hun gastvrijheid. Maar om daar optimaal van te genieten is het wel belangrijk dat u een beetje Italiaans kent. Italianen spreken niet echt hun talen. Daarnaast is het zeer belangrijk dat u ontspannen bent; Italianen neem overal uitgebreid de tijd voor en willen, voor Hollandse begrippen, soms erg traag overkomen. Dat vinden Nederlanders soms lastig te begrijpen. Maar een avondje heerlijk doorzakken met een goed glas Italiaanse wijn en in het gezelschap van Italianen is zeker de moeite waard en werkt zelfs ontspannend.

Het is ons advies daarom dat u tijdig begint met ticketprijzen vergelijken. Zo weet u zeker dat u goedkope vliegtickets naar Rome zult vinden en dat u, bij aankomst, volledig ontspannen bent om het maximale uit uw reis te halen. Een goedkoop ticket hoeft slechts enkele tientjes te kosten. De vliegtarieven hangen echter wel af van de tijd van het jaar, en de evenementen die in Rome plaatsvinden. Laat u dus niet verrassen en wacht niet al te lang met het boeken van een ticket. Last minute tickets zijn zo gevlogen! Weet dat u niet de enige bent die Rome wilt bezoeken en helemaal niet wanneer de Paus z’n Paasrede uitspreekt. Dan komen bezoekers van heinde en verre. Misschien weet u dan wel goedkope vliegtickets naar Rome te vinden, maar staat u vervolgens voor het probleem om betaalbare accommodatie te vinden omdat alle goedkope hotels zijn volgeboekt. Dan zou u reis alsnog op een teleurstelling uitlopen of zelfs helemaal in het water vallen. Wanneer u het niet weet, laat u dan gedegen voorlichten op het reisburo.

Flyhacks - altijd beste vlucht aanbiedingen naar Rome

Goedkope vluchten naar Rome starten vanaf en duurt slechts ernaartoe.

Kies een van de volgende maatschappijen die vliegen naar Rome:

Je kan vliegen naar Rome vanuit de volgende steden:

Daarnaast zijn er vluchten naar Rome van de volgende landen: