Vluchten van Alghero naar Trieste

03 mrt 10 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Alghero tot Trieste

Wat kan ik drinken of eten in het vliegtuig als ik vlieg van Alghero naar Trieste?

Nou ja, over het algemeen alles, maar we raden gezonde dingen aan. Je kunt zelfs alcohol aan boord kopen, dit is geen grapje! Maar als je een beleefd persoon bent en mensen niet boos wilt maken, blijf dan af van aromatische dingen zoals gehaktsandwich of asperges. Als het gaat om drinken, aarzel dan niet om frisdrank of water op de luchthaven in de passagiersruimte te kopen nadat je door de veiligheidscontrole bent gegaan.

Lastige kinderen - hoe houd je ze bezig?

We kennen allemaal het beeld van een boos of verveeld kind dat schreeuwt, huilt of tegen de stoel ervoor schopt. Schoppen kan gelabeld worden als "absoluut niet!" Maar soms betekent schreeuwen en huilen dat het kind zich verveelt of gewoon bang is. Een slimme ouder neemt speelgoed mee aan boord, speelt "ouderwetse" spelletjes met het kind (zoals we vroeger in de auto deden, op reis met onze ouders), sommigen lezen een boek of een stripboek. En vanaf het moment dat de technologie zijn intrede deed, zijn tablets en smartphones met films handiger dan ooit tevoren! Wees ondersteunend en begrijpend, want als hun kind zich ondeugend gedraagt, is het voor hen ook niet prettig. En ze maken zich ook druk om de reacties van andere passagiers.

Laten we het hebben over alcohol... tijdens de vlucht van Alghero naar Trieste

We zeggen niet dat drinken slecht is, au contraire! Maar het is gemaakt door slimme mensen voor slimme mensen. Begin geen feestje aan boord! Alcohol zou alleen moeten worden gebruikt om de vliegangst te verlichten en om je een beetje te ontspannen. Geloof ons, als je niet van huilende kinderen aan boord houdt, zal je een dronken passagier haten. Niet alleen een enorme irritatie voor andere passagiers, maar ook een probleem voor stewardessen. Drink niet te veel (in het algemeen, niet alleen in het vliegtuig)... om maar te zwijgen over het feit dat het je een klein fortuin kost om dronken te worden in het vliegtuig.

Cosmetica tijdens je vlucht

De luchtvochtigheid in een vliegtuig is ongeveer 20%, terwijl in een standaard gesloten ruimte deze ongeveer 50-65% is. Het is geen groot probleem tijdens een korte vlucht, maar tijdens een lange vlucht of als je vaak vliegt, kan het een probleem worden. Je huid kan droog aanvoelen en je voelt je over het algemeen meer vermoeid dan normaal. De stewardessen zijn hiervoor de beste bron van hulp, wel, ze zien er altijd perfect uit. Als je last hebt van dergelijke problemen, koop dan een goede vocht inbrengende crème en neem wat rozenwater in een verstuiver. Het verfrist niet alleen je huid, maar omhult je ook met een heerlijk aroma!