Vluchten van Amsterdam naar Dessie

prijzen vanaf 484 €
01 jul 08 jul Vertrek
Vliegtickets van
Overal waar je naar toe wilt
naar
Ethiopië
Parijs
29 feb (za)
Lufthansa
Addis Ababa
19 mrt (do)
Lufthansa
484 €
Parijs
29 feb (za)
Lufthansa
Addis Ababa
20 mrt (vr)
Lufthansa
484 €
Parijs
29 feb (za)
Lufthansa
Addis Ababa
21 mrt (za)
Lufthansa
484 €
Parijs
29 feb (za)
Lufthansa
Addis Ababa
22 mrt (zo)
Lufthansa
484 €
Parijs
01 mrt (zo)
Lufthansa
Addis Ababa
19 mrt (do)
Lufthansa
484 €
Prijsbewaker
Verspil geen tijd.
Laat de aanbiedingen jou vinden.
{{alert.msg}}

Snele uitleg - vlieg van Amsterdam tot Dessie

Wat te doen gedurende uw vlucht Amsterdam - Dessie

Nou, er zijn genoeg activiteiten tijdens het vliegen, jij bent niet degene die het vliegtuig bestuurt! Uiteraard als je niet verslaafd bent aan het altijd online zijn. Er zijn vele offline apps en spellen die je op het vliegveld kunt downloaden, deze zullen je bezighouden. Een van de meest populaire activiteiten tijdens lange vluchten is... slapen. Blinddoeken zijn handig om je weg te houden van de wereld en het licht. Boeken en e-readers - nu heb je de tijd om je bij te lezen met klassiekers of nieuwigheden op de literatuurmarkt.

Is er Internet in het vliegtuig?

Nou, enkele van de nieuwere vliegtuigen hebben wel Wi-Fi, maar alleen de echt up-to-date soorten. Helaas moet je in de meeste vliegtuigen de "vliegtuigmodus" inschakelen, daar is deze voor gemaakt! En onthoud wat we hebben gezegd over offline apps. En met een paar uur geen internet zal de wereld niet vergaan, toch? Het is een oude regel uit de tijden dat mobiele telefoons echt interfereerden met vliegtuigapparatuur, nu is dat niet het geval meer... maar voor ieders veiligheid is de regel nog steeds van kracht.

Kostbare spullen in je bagage als je vliegt van Amsterdam naar Dessie

Elektronische apparatuur en sieraden moeten zeker in uw handbagage. Als dit niet mogelijk is, moet je bagage met veel waarde aangeven en verzekeren. Als je super zeker wilt zijn, moet je je tas beveiligen, met een hangslot enz. Beveilig een kwetsbaar object door deze te omwikkelen en leg deze tussen je kleren. En nog iets belangrijks - kom niet te laat aan op de luchthaven. Hoe later je je bagage incheckt, hoe waarschijnlijker het is dat je tijdens het laden misplaatst wordt.

Dieren aan boord

Uiteraard kunnen je dieren met je meereizen! Zeker de kleineren, tot ongeveer 8 kg, zoals honden en katten (andere dieren, zoals fretten, ratten enz. - hangt af van het beleid van de luchtvaartmaatschappij), maar ze moeten in een kooi of een drager worden geplaatst die geschikt is voor hun grootte. Meestal is de max. Afmeting ongeveer 55 x 40 x 20 cm. Voor grotere dieren is er een gedeelte met airconditioning in de bagageruimte. Dit is echt veilig - geloof niet in rare verhalen.