Vluchten van Ancona naar Bari

03 mrt 10 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Ancona tot Bari

Hoe werkt autoverhuur?

Nou, dat is vrij eenvoudig. Meestal heb je een creditcard nodig om een auto te huren, maar bij sommige verhuurbedrijven heb je deze niet nodig, je zal wel een aanbetaling moeten doen. Je krijgt een auto met documenten, meestal met gevulde tank en je moet hem in dezelfde staat terugbrengen, ook met dezelfde hoeveelheid brandstof. En afgezien daarvan ben je vrij om hem te gebruiken en te rijden waar je maar wilt. Maar wees voorzichtig als het gaat om het huren van auto's in de buurt van de grens. Lees de overeenkomst of vraag of je met deze auto een ander land mag bezoeken. Soms is het toegestaan, soms absoluut verboden.

Mijn vlucht Ancona - Bari was vertraagd – wat kan ik doen?

In de eerste plaats: raak niet in paniek en word niet boos, soms is het weer of zijn andere omstandigheden van invloed op het schema. Het is een gecompliceerd probleem en er zijn veel regels van toepassing. Als de vertraging korter is dan 3 uur (soms zelfs 2 uur), heb je recht op een vergoeding voor de vertraging, eet- en drinkvergoeding en accommodatie voor de nacht, als de vertraging zo lang is dat je een nacht moet doorbrengen op de luchthaven. Het is de moeite waard om alle rekeningen te bewaren als bewijs en zodat je deze kunt gebruiken bij je compensatie klacht.

Geannuleerde vlucht Ancona - Bari – je opties

Nou, de luchtvaartmaatschappij is verplicht om je een alternatief aan te bieden, maar Flyhacks doet dat ook voor jou! Wij helpen je in dergelijke situaties en staan altijd aan jouw kant. Net als bij een vertraging heb je recht op een terugbetaalde overnachtingsplaats, maar ook op vervoer naar je hotel en terug naar de luchthaven. Bovendien heb je recht op informatie (over de situatie en over je rechten!), dus als de vervoersmaatschappij contact met je vermijdt, moet je dit op elke manier documenteren (zoals heel veel onbeantwoorde e-mails). Als de vertraging of het wachten op een alternatieve verbinding langer is dan 5 uur, heb je recht op beëindiging van de overeenkomst met de vervoersmaatschappij, met volledige restitutie van de ticket kosten.

Reisverzekering – wanneer is het de moeite waard om aan te schaffen?

Over het algemeen is het altijd de moeite waard om verzekerd te reizen, maar dit is niet altijd het geval bij het kopen van een aanvullende verzekering. Als je een burger uit de EU bent en binnen de Europese Unie reist, ben je waarschijnlijk in de meeste gevallen alleen met je ID gedekt. Maar... als je buiten de EU reist, is het de moeite waard om deze aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor reizen met een kind. En laten we niet vergeten om je bagage te verzekeren, vooral als je waardevolle bagage hebt, zoals professionele apparatuur.