Vluchten van Ancona naar Catania

03 mrt 10 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Ancona tot Catania

Vliegen van Ancona - het winkelen!

Welnu, hoe leuk het ook lijkt, doe het niet voordat je door de veiligheidscontrole bent. In Europa zijn alle vloeistoffen die je mee kunt nemen maximaal flessen van 100 ml (3 ounces), verzegeld in een doorzichtige plastic verpakking, enz. Soortgelijke beperkingen gelden voor de VS. Het is een veelgemaakte fout om bijvoorbeeld alleen parfums te kopen om te worden verrast door de veiligheidscontrole... Dat is waar de belastingvrije zone voor is! Nadat je de beveiligingscontrole hebt doorstaan, kun je over het algemeen alles daar aanschaffen en meenemen in het vliegtuig.

Auto parkeren in Ancona en Catania

Nou, als je twee weken of langer gaat vliegen, kom je meestal met de taxi naar het vliegveld. Maar als het gaat om kortere reizen gaat, komt meestal de geld besparende kant van de ziel naar boven. Daar is een oplossing voor! Vermijd parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven, over het algemeen zijn deze erg duur en dit zou een spelbreker zijn als je parkeerkaartje meer zou kosten dan je vliegticket, toch? Zoek naar parkeergarages in de buurt van de luchthaven - sommige bieden zelfs vervoer naar de luchthaven! Vergeet niet de steeds populairdere "kiss & fly" -zones. Vraag een vriend om je een lift te geven, je hebt 5 tot 15 minuten te tijd om gratis je bagage uit te laden en afscheid te nemen.

Hoe kom je op de luchthaven van Ancona of Catania

Nou, je moet onthouden dat je twee keer naar het vliegveld moet - je vertrekplaats en dan de terugkeer! Vergelijk prijzen van het openbaar vervoer en taxi's in je stad van bestemming (apps voor taxi’s zijn handig!). Soms heeft het openbaar vervoer bijna een symbolische prijs voor een kaartje nodig, soms is het extreem duur en is de taxi een betere keuze. Vraag altijd bij je hotel - sommige hotels hebben er geen bezwaar tegen om je te helpen je luchthaven te bereiken, meestal is dit het geval als het gaat om meer dan één gast. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Je bent geen kameel – neem niet teveel baggage mee!

Het is altijd de moeite van het overwegen waard, of je je bagage moet inchecken of niet. Natuurlijk zijn we allemaal in de verleiding om alle spullen in te pakken die we thuis gebruiken. Maar goed, de meeste hotels geven niet alleen handdoeken, maar ook alle basiscosmetica die je nodig hebt voor je verblijf - je hoeft niet te denken aan zeep, shampoo, enz. En je bagage wordt reeds lichter. Als je weet dat je onderweg bent, heeft het geen zin om een grote tas met je mee te slepen, handbagage moet voldoende zijn. Het is verrassend hoeveel dingen je in een klein tasje kunt doen. Natuurlijk, tenzij je in het midden van de winter reist of naar de poolcirkel vliegt. Denk twee keer na, wanneer je elk artikel wilt inpakken. Je zal ons vele keren zegenen tijdens je reis, als je wat spullen thuislaat!