Vluchten van Bordeaux naar Er-Rachidia

03 mrt 10 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Bordeaux tot Er-Rachidia

De meest populaire passagiersvliegtuigen in de bedrijfstak

Iedereen kent Boeing en Airbus, sommigen kunnen ook Concordes noemen. Ja, deze bedrijven zijn de grootste spelers in de branche. Over het algemeen is het moeilijk om er tegenwoordig niet mee te vliegen - misschien met uitzondering van Concordes, deze werden in de jaren '90 van de lijst gehaald. Onlangs werd de Airbus A380 vrij beroemd, omdat het een extreem groot dubbeldekker vliegtuig is - zeer economisch en geschikt voor grote aantallen passagiers. Het zijn de grootste commerciële luchtvaartmaatschappijen, waardoor de prijzen van vliegtickets dalen. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die deze gebruiken zijn: Singapore Airlines, Emirates, Qantas en Lufthansa. Maar de nummer één van de meest populaire, de veiligste en meest bekende is de goede, oude Boeing 747, beter bekend als Jumbo Jet. De Queen of Skies is het meest verkochte passagiersvliegtuig ter wereld.

Turbulenties en waarom je je er geen zorgen over hoeft te maken tijdens de vlucht Bordeaux - Er-Rachidia

Veel mensen zijn bang voor turbulenties en houden tijdens de vlucht hun stoel stevig vast bij de minste of geringste lichte schok. Maar het is niets om bang voor te zijn! Turbulenties zijn absoluut normaal en ze treden op vanwege de plotselinge verschuivingen van winden, meestal in de buurt van specifieke wolktypen. De piloten weten ervan, maar het is fysiek onmogelijk om ze te vermijden. Nou, als je in een auto rijdt, raak je niet in paniek voor elk gat in de weg dat je tegenkomt, toch? Hetzelfde geldt voor turbulentie, dit zijn slechts de vliegtuiggaten in de luchtgang. En ze zullen het vliegtuig niet laten vallen, serieus! Zelfs nog meer turbulentie is geen probleem. Wanneer de piloot je vraagt om te gaan zitten en je veiligheidsgordels vast te maken, is dit voor je eigen bescherming. Het ergste wat je kan overkomen is je hoofd pijn doen als je valt terwijl je door het gangpad loopt.

Dingen die handig zijn - je reismaatjes op de route Bordeaux - Er-Rachidia

Reizen is tegenwoordig zo populair en gebruikelijk dat er zelfs bedrijven zijn die alleen hulpmiddelen en uitrustingen maken die je helpen een paar uur vliegen soepel te laten verlopen. Als je tijdens je vlucht wat slaap wilt pakken, is een blinddoek de beste oplossing - het houdt het licht bij je ogen weg, dus het is gemakkelijker voor je om in slaap te vallen en de slaap zelf is veel meer verfrissend. Er zijn veel kussens en dergelijke items zorgen ervoor dat de reis comfortabeler wordt. Maar er is één ding dat echt handig is vandaag de dag – de powerbank. Vergeet niet om deze op te laden en je telefoon of e-reader kan zolang de vlucht duurt aan blijven.

Hoe de handbagage op de juiste manier in te pakken voor de Bordeaux - Er-Rachidia vlucht?

Natuurlijk hebben we het over een comfortabele en handige manier van inpakken, niet een "het enige echte" type. Als je je elektronische spullen gemakkelijk kunt pakken, zou je gemakkelijker door de beveiligingscontrole kunnen gaan of makkelijker kunnen "vissen" naar je spullen tijdens de vlucht. Documenten moeten op dezelfde manier worden opgeborgen, maar je moet er vooral zeker van zijn dat ze veilig zijn en buiten het bereik van andere mensen. Vergeet niet dat er een vloeistoflimiet is voor handbagage, meestal maximaal 100 ml flessen.