Vluchten van Bordeaux naar Fez

03 mrt 10 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Bordeaux tot Fez

Manieren in het vliegtuig tijdens het vliegen van Bordeaux naar Fez

Dit is een onderwerp voor ten minste een sociaal proefschrift. Allereerst is beleefdheid van het grootste belang! Help ouderen, als je sterker of groter bent, help mensen de tassen in het bagagevak te tillen. Begin niet met je ellenbogen te werken over een armsteun (gouden regel: raamzetel krijgt het zicht en zijarmsteun, gangpadzetel krijgt de extra beenruimte en het midden krijgt beide armsteunen!), je staat daarboven (en het belangrijkste, je zit in een vliegtuig). Het starten van een drankfeest of een feest van aromatische gerechten is absoluut onpasselijk. En doe nooit, NOOIT je schoenen uit!
En het meest irritante onderwerp: huilende kinderen. Vergeet niet dat dit kleine mensen zijn: bang, verveeld, soms de veranderende luchtdruk doet kleine baby's echt pijn en daarom huilen ze tijdens het opstijgen en dalen. Hun ouders zijn ook nerveus en angstig - over hun kinderen en over de mensen om je heen. Geduld is hier erg belangrijk, misschien kun je de aandacht van het kind trekken met een slim, geïmproviseerd speeltje? Ouders zouden je dankbaar zijn en je zou de gewenste rust hebben.

Wat heb je nodig tijdens vluchten van Bordeaux naar Fez

Veel dingen worden verstrekt door het hotel (of je vrienden, als je logeert). Je hebt geen föhn, handdoeken, zeep, shampoo nodig… Deze dingen nemen veel ruimte in de tas in, een ruimte die je zou kunnen gebruiken voor je kleding en de echt belangrijke dingen. Als het op kleding aankomt, wees creatief! Kies wat comfortabel is en er goed uit ziet, je hebt niet altijd een avondjurk of een pak nodig, toch? Als je geen professionele fotograaf bent (zorg ervoor om je pro-uitrusting te verzekeren!), heb je waarschijnlijk een goede camera in je smartphone. En hoewel we allemaal van papieren boeken houden, nemen e-readers veel minder plaats in beslag dan een enorme stapel boeken.

Mijn lievelings – de vergeten, bruikbare items

Er is een lijst met bruikbare dingen die vaak worden vergeten bij het inpakken. De eerste en belangrijkste items die je tweemaal moet controleren, zijn je... instapkaarten. Je betaald extra kosten op de luchthaven als je ze niet hebt. Het is de moeite waard om te controleren of je ook je verzekering op zak hebt.
Dat is alles voor de bruikbare dingen. Maar anderen lijken bijna levensreddend te zijn. Zoals, hm... USB-adapters? Een week of zo voor je vertrek, start met het maken van een lijst met spullen die je elke dag gebruikt, zodat je de spullen die belangrijk zijn in je leven niet vergeet.

Kleinere bagage – waarom het loont om lichter te zijn tijdens reizen van Bordeaux naar Fez

In de eerste plaats zal je wat tijd besparen. Je hoeft niet in de incheckrij te wachten om je bagage te registreren, als je alleen met handbagage reist! En het is tevens handig. Het is eenvoudiger om te bewegen en te lopen, vooral in hete landen, wanneer de hitte alle kracht uit je lichaam zuigt (of ook in de besneeuwde landen is het moeilijk je weg te banen door lagen met sneeuw met een grote tas). En wat nog belangrijker is, je rug zal je ook hiervoor dankbaar zijn.