Vluchten van Bordeaux naar Goulimime

27 feb 05 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Bordeaux tot Goulimime

Kleding tijdens het reizen - het kiezen van de beste optie voor de vlucht Bordeaux- Goulimime

Laten we eerlijk zijn, er is een, meest belangrijke eigenschap die je kleren moeten hebben - ze moeten comfortabel zijn. Je gaat ze voor ten minste enkele uren dragen (en tijdens het vliegen van een lange vlucht bijna een hele dag) met geen kans om te wisselen. Dus comfort is het allerbelangrijkste voor je reis... je hoeft er niet uit te zien als een Prada-model, een ontspannen en gelukkig persoon heeft veel meer charme dan boze toeristen gekleed in designer kleding. Hetzelfde geldt voor je bagage - Kies comfortabele kleding die je uit ervaring kent. Het inpakken van iets nieuws brengt het risico van veel problemen met zich mee - zoals irriterende schaafwonden, bijvoorbeeld.

Wat is belangrijk tijdens een tussenstop wanneer je vliegt van Bordeauxnaar Goulimime?

Weet het zeker, of je je bagage moet ophalen en deze opnieuw moet inchecken. Het vergt tijd en je aandacht, dus het is de moeite waard om dit te weten voordat je de activiteiten van je tussenstop plant. Zorg ervoor om te controleren of je tweede keer opstijgen doorgaat... op dezelfde luchthaven. Sommige steden hebben veel luchthavens om hen heen en het is niet gebruikelijk voor een echt goedkope vlucht met overstap om inclusief vervoer naar een andere luchthaven te gaan. Als dat het geval is, denk niet dat het misschien gemakkelijk is om snel en goedkoop vervoer te vinden van de ene luchthaven naar de andere. Lees meningen en vind online wat de beste optie is.

Kan ik mijn huisdieren meenemen naar Goulimime?

Alleen als je voor een echt, heel lange tijd reist en je niemand kunt vinden om voor ze te zorgen wanneer je weg bent. Voor de meeste huisdieren is reizen stressvol. Tuurlijk, sommige honden houden van auto's, maar denk eens na over een enorme luchthaven met veel geuren, geluiden en bewegende mensen. Niet te vergeten de druk verandering tijdens het opstijgen en de landing. Bovendien zou je hun huisdier paspoort moeten aanvragen, een aantal medische tests uit moeten laten voeren, enz. Bovendien kunnen alleen kleine honden en katten, meestal tot 8 kg, aan boord reizen, de rest moet in het airconditioned gedeelte in de bagage sectie reizen. En onthoud dat sommige landen, zoals Australië, een verplichte 4-weekse quarantaine aanhouden voor ieder huisdier dat het land betreedt.

Hoe plan je sightseeing?

Kies enkele dingen of plaatsen die op je “moet ik zien" lijst staan en plan vervolgens je schema en routes daar om heen. Je moet ook een beetje van "het zou leuk zijn" in het geval je meer tijd hebt of als de belangrijkste attractie niet zo interessant bleek te zijn als je had gedacht. Maar maak geen strikte lijst en programma dat je dag van zonsopgang tot schemer vol propt - het is jouw reis, je zou moeten ontspannen en je eigen batterijen moeten opladen. Er moet ruimte zijn om te improviseren en spontaan te zijn!