Vluchten van Bordeaux naar Ouarzazate

27 feb 05 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Bordeaux tot Ouarzazate

Wat is het verschil tussen ingecheckte en handbagage?

Het belangrijkste is dat de ingecheckte bagage in de bagageruimte achter in het vliegtuig gaat en je er tijdens je vlucht geen toegang toe hebt. Je kunt de handbagage meenemen aan boord. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt, kan het zijn dat extra bagage moet worden betaald - de handbagage is altijd gratis (uiteraard als je de limieten in het beleid niet overschrijdt).

Gezondheid tijdens je reis vanuit Bordeaux naar Ouarzazate

We komen meestal in de verleiding om veel medicijnen mee te nemen, want we vertrouwen ze en voelen ons er veel veiliger bij. Zeer redelijk denkvermogen - je moet je pijnstillers, allergiemedicatie en andere medische apparatuur meenemen. Als het gaat om medicijnen op recept voor ernstige ziekten, zoals astma, diabetes, hypertensie enz., mag je ze waarschijnlijk in je handbagage meenemen. Maar het is de moeite waard om maagremedies of insecten werende middelen thuis te laten, de lokale zijn beter geschikt voor de lokale omstandigheden en zijn veel effectiever.

Reishygiëne gedurende de vlucht van Bordeaux naar Ouarzazate

Er zijn verschillende tips om te volgen, als je je reis wilt maken zonder plotselinge gezondheidsproblemen, meestal maagproblemen. Afgezien van het vaak wassen van je handen (of het hebben van een hand desinfecterende lotion of gel) is het heel belangrijk om alleen flessenwater te drinken. De lokale bevolking is meer immuun voor voedselvergiftiging (net zoals jij bij je thuis bent)... je bent aan de andere kant een gast in het gebied en sommige bacteriën willen je graag te pakken nemen. In Egypte hebben bijvoorbeeld de meeste Europese toeristen last van 'de vloek van de farao', dat is een lichte voedselvergiftiging, zelfs veroorzaakt door het poetsen van tanden met leidingwater. Vasthouden aan flessenwater en eten in nette, keurige restaurants is meestal de beste oplossing. Natuurlijk, probeer lokale straatvoedsel tentjes maar alleen als je een ijzeren maag hebt.

Nog een maand te gaan - moet ik beginnen met inpakken, controleren voor deBordeaux - Ouarzazate vlucht?

Misschien is het overdreven om een maand voor vertrek te pakken, maar het is tijd om op andere dingen te letten. Je moet controleren of je reisdocumenten, zoals ID of paspoort nog steeds geldig zijn (en minstens drie maanden langer geldig moeten zijn dan je verblijf), dan heb je tijd om ze om te wisselen voor nieuwere versies. Lees de regels en vereisten voor het inchecken door. Controleer of er verplichte vaccins zijn om mee te nemen naar het land van bestemming. Het is altijd handig om het openbaar vervoer en de meningen erover te bekijken, en ook of er nationale feestdagen zijn tijdens je verblijf daar.