Vluchten van Bordeaux naar Tan Tan

27 feb 05 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Bordeaux tot Tan Tan

Eten en drinken dat geserveerd wordt in het vliegtuig op de route Bordeaux - Tan Tan

Nou, in de eerste plaats is het tijdperk van luxe vliegtuigreizen met feesten aan boord voorbij. Als je een goedkope luchtvaartmaatschappij hebt gekozen, kun je tijdens je reis drankjes en eten kopen, maar verwacht niets gratis. Al met al is dat de reden waarom je ticket zo goedkoop is. De traditionele luchtvaartmaatschappijen bieden alleen op langere vluchten gratis eten en drinken aan. Dit is niet goedkoop, het is gezond verstand - sommige vluchten zijn kort en stewardessen zijn geen serveersters in de lucht, hun hoofdtaak is om voor de veiligheid van de passagiers te zorgen, ze hebben veel te doen en te controleren. Dus op een korte vlucht zouden ze je eten en drinken moeten serveren... misschien rond de landingstijd. En we weten allemaal, dat daar geen tijd voor is.

Beveiligingscontrole bij het vliegen vanBordeaux naar Tan Tan - hoe je dit moet doen zonder stress

Als eerste - het is geen nare ervaring, de veiligheidsagenten weten wat ze doen... en weten dat de meeste passagiers nerveus zijn. Wees er op tijd zodat je niet in een rij hoeft te wachten. Vergeet niet om je vloeistoffen, cosmetica en elektronische apparaten zo in te pakken dat je ze eenvoudig aan het beveiligingspersoneel kunt laten zien en je ze niet een half uur laat wachten terwijl je door je spullen zoekt. Geloof ons, ze stellen het op prijs. Een tip: de meeste mensen zijn rechtshandig, dus het screeningsapparaat aan de linkerkant is meestal minder druk... Dit bespaart tijd, geloof ons!

Veiligheid aan boord gedurende vlucht Bordeaux - Tan Tan

Over het algemeen is het zo eenvoudig als luisteren naar wat de stewardessen zeggen. Maar als je ze niet lastig wilt vallen met eenvoudige dingen – zorg dat je veiligheidsgordel vast zit tijdens het opstijgen en landen. Loop niet rond, het duurt maar een paar minuten, dus je kunt best wachten. Luister aandachtig naar de veiligheidsvoorschriften en houd je bagage op slot en veilig opgeborgen in de bagageruimte, tenzij je echt je spullen nodig hebt. Als je een boekenwurm bent, haal je boeken tevoorschijn tijdens het instappen.

Vliegtuigen – Het veiligste vervoermiddel

Vele mensen zijn bang om te vliegen... en deze angst is denkbeeldig en niet redelijk. Nou, de meeste angsten zijn dat wel, maar daar gaat het niet om! Natuurlijk is het niet natuurlijk voor een mens om ongeveer 10.000 meter boven de aarde te zijn, maar aan de andere kant - het is een wonder van onze technologie dat we dit kunnen doen! Statistisch gezien zijn vliegtuigen het veiligste vervoermiddel en dat is reeds vele jaren bewezen! Denk de volgende keer dat je aan 'gevaarlijke vliegtuigen' denkt, na over alle mensen die fietsen zonder helm of bestuurders die de snelheidslimiet overschrijden. Het wegverkeer is een gevaarlijke jungle, tegenover een kalme, blauwe hemel waarbij we slechts een klein deel van deze vrede in onze vliegtuigen meenemen. Veilig, snel en hemels!