Vluchten van Bordeaux naar Tanger

03 mrt 10 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Bordeaux tot Tanger

Inchecken voor een vlucht van Bordeaux naar Tanger

Er zijn veel manieren om in te checken voor je vlucht. Online, op de luchthaven en bij de luchtvaartmaatschappij. Soms kun je de voor jezelf meest geschikte kiezen, maar sommige luchtvaartmaatschappijen accepteren of laten slechts één type toe waar je je aan moet houden. Controleer de website van de luchtvaartmaatschappij voor de regels of bel je tussenpersoon van het vliegticket en vraag ernaar. Als je reist met geregistreerde bagage, zorg dan dat je vroeg genoeg arriveert om de tijd te hebben om in de rij te staan om je bagage te laten controleren. Soms gaat dit snel, soms duurt het even, dit is afhankelijk van de luchthaven.

Online inchecken voor- en nadelen

Zonder enige twijfel is online inchecken het meest geschikte type, vooral als je alleen met je handbagage vliegt. Hiermee kun je het meeste van de incheck dingen thuis doen. Het online incheckvenster wordt geopend door de luchtvaartmaatschappij in verschillende periodes, soms vele dagen vóór het vertrek, soms slechts enkele dagen ervoor. Controleer het en markeer in je agenda! Hoe eerder, hoe beter, één ding minder om over na te denken. Je vult eenvoudig je gegevens in - naam, achternaam, documentnummer, vervaldatum, enz. Dan krijgt je de instapkaarten in je mailbox en voila! je bent ingecheckt, maat! Je hoeft alleen maar deze instapkaarten uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven. Dat deel is belangrijk, want als je ze vergeet, betaal je extra kosten op de luchthaven.

Vliegen naar Tanger: direct of met tussenstop?

Elke soort heeft zijn positieve en negatieve punten. De rechtstreekse vlucht is de snelste manier om van de Bordeaux (punt A) naar Tanger (punt B) te komen. Meestal is dit ook de duurste keuze, maar niet altijd, en het is altijd de moeite waard om opties te vergelijken. Aan de andere kant heb je een vlucht met tussenstop, die van punt A naar punt B gaat via punt C of soms zelfs D! Joepie! Dit klinkt als meer plaatsen om te bekijken en controleer je "moet bezoeken" lijstje. Vluchten met een tussenstop hebben een geweldige karaktereigenschap - ze zijn meestal veel goedkoper dan directe vluchten!

Vluchten met tussenstops – hoe je er het beste van kunt maken?

Uiteraard moet de tussenstop lang genoeg zijn om door de stad te kunnen reizen, maar sommige steden zijn binnen een paar uur te zien en je hoeft geen stedentrip te plannen om er te komen. Natuurlijk is een vlucht met tussenstop gaaf als je wat vrije tijd hebt en geen haast hebt. Als je veel bagage hebt, zoek dan naar een bagagedepot, dit kost meestal maar een paar dollar, maar helpt je van een enorme tas om in de gaten te houden af en je hoeft hem niet mee te sjouwen. Veel mensen zijn bang om een vlucht met tussenstop te nemen, omdat dit meer werk op de luchthaven betekent, zoals een beveiligingscontrole. Maar als je dit eenmaal bent gepasseerd, kom je er op elk ander vliegveld doorheen, dus wees gerust! En hoe meer je dit doet, hoe algemener al deze dingen worden en uiteindelijk zal je je er niet meer druk om maken.