Vluchten van Brindisi naar Catania

03 mrt 10 mrt Vertrek

Snele uitleg - vlieg van Brindisi tot Catania

Wanneer kies je voor directe vluchten Brindisi - Catania?

Hoe veel we ook van vluchten met een tussenstop houden en ze zoveel mogelijk aanbevelen, soms is het de moeite waard om in plaats daarvan directe vluchten te kiezen. Wanneer? Bijvoorbeeld wanneer je met je kinderen vliegt en zij houden niet zo van vliegtuigen als jij dat doet. Al met al is het eenvoudiger om ze eenmaal in een vliegtuig te mee te nemen, dan hoeven ze maar een keer op te stijgen en te landen. Het andere geval is wanneer de vlucht vrij kort is en de tussenstop langer duurt dan de vlucht zelf. Als je niet van plan bent om de stad bij de tussenstop te bekijken, verspil dan niet je tijd en ga dan voor een rechtstreekse vlucht. Er zijn genoeg kansen zijn in de toekomst om vluchten met een tussenstop te maken!

Wat zijn goedkope luchtvaartmaatschappijen? Brindisi - Catania

Deze maatschappijen hebben besloten om vluchten goedkoper en betaalbaarder te maken voor de normale man. Niet zo exclusief als traditionele maatschappijen (hoewel veel van de traditionele luchtvaartmaatschappijen hun exclusiviteit in de loop der tijd verloren hebben en ze lijken op goedkope luchtvaartmaatschappijen... met hogere prijzen) als het gaat om stoelen en eten. Of de bagage, omdat traditionele maatschappijen meestal geregistreerde bagage hebben die is inbegrepen in de ticketprijs - ongeacht of je het nodig hebt of niet. Aan de andere kant kiezen goedkope luchtvaartmaatschappijen vaak voor luchthavens die niet zo lucratief zijn als de grote, waardoor vliegen steeds vaker voorkomt en reizigers het spel met vluchten met tussenstops kunnen spelen.

Waarom goedkope luchtvaartmaatschappijen… goedkoop zijn?

Er zijn veel redenen, het is een vrij breed onderwerp. Allereerst behandelen de goedkope luchtvaartmaatschappijen hun vliegtuigen niet als luxueuze vervoersmachines, maar meer als banken die je veilig van de ene stad naar de andere moeten brengen. Laten we eerlijk zijn, de jaren 70 zijn voorbij. En meestal zijn ze bedoeld voor passagiers die alleen met handbagage reizen, omdat de ingecheckte bagage niet bij de prijs inbegrepen is en je voor grotere, geregistreerde bagage moet betalen. Minder bagage, minder kosten. Bovendien hebben goedkope luchtvaartmaatschappijen de neiging om de tijdgeest beter aan te voelen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van online inchecken. Kostenbesparing is het doel - daarom is je vliegticket zo goedkoop!

Welke luchtvaartmaatschappij kiezen – traditioneel of goedkoop? Brindisi - Catania

Nou, dit hangt natuurlijk van je voorkeuren af, maar laten we nadenken over een aantal voor- en nadelen van elke keuze. Als je weet dat je een zware tas nodig hebt, moet je controleren of het kopen van extra geregistreerde bagage de kosten van het traditionele vliegticket niet zal overschrijden. Als je alleen handbagage nodig hebt, is de goedkope luchtvaartmaatschappij wellicht de beste keuze. Dit is de meest elementaire regel die gevolgd moet worden bij het kiezen van de luchtvaartmaatschappij. Denk ook aan comfort. Als je vlucht een korte vlucht is, heb je niet zoveel luxe nodig als je misschien denkt. Al met al kun je best 3 uur op volgepakt zitplaatsen zitten. Als je weet dat je vlucht langer zal duren, zoals 10 uur, dan is een traditionele maatschappij een goede keuze. Maar... heb je vluchten met overstappen overwogen.?